Tips på Gainers

I denna guide kommer vi ge dig tips på gainers som vi tycker är bra, för det är inte helt lätt att veta vilken du ska köpa. Det finns bokstavligen tusentals olika fabrikat, och frågan är vilken man ska välja. De tips på gainers som du får från oss är personliga, och är inte säkert att du tycker det samma. Det beror på att alla gillar olika smaker på gainers, och där kan vi tycka helt olika.

Tips för dig som vill öka i vikt med gainer

Om du vill öka i vikt fort så är en gainer din bästa vän. Är du en av de hårt tränande individerna och vill se ytterligare resultat på vikten så finns det ett grymt paket hos Svenskt kosttillskott. Detta paket har tagits fram för maximal vikt- och muskelökning. I paketet får du 8 kg Core Gainer, 500 gram kreatin och 180 kaplsar omega-3.

Kreatinet ökar din prestationsförmåga och binder mer vätska till dina muskler vilket resulterar i en viss viktökning. Omega-3 som finns i fet fisk och är mer eller mindre ett måste, oavsett om du vill gå upp eller ner i vikt. Core Gainer är den bästa gainern vi testat 2019. Detta paket är dessutom väldigt billigt… Är du seriös med din träning så är detta paket något för dig

Våra bästa tips på de bästa Gainers

Core GainerCore Gainer från Svenskt Kosttillskott kommer nummer 1 på listan av våra rekommendationer. Denna Gainer är både prisvärd, lättblandad, god och innehåller stora mängder kolhydrater och proteiner. Testar du denna kommer det troligtvis bli din favorit gainer.
Finns i smakernaChoklad, Hallon, Jordgubbe och Vanilj.
Vårt betyg: 5 Stars (5 / 5)

Serious MassSerious Mass från Optimum Nutrition är en extrem Gainer där man verkligen proppat varje portion till toppen med kalorier. Du får i dig hela 1250 kalorier och 50 gram protein för varje portion du doserar, och man har även adderat kreatin och extra glutamin. Denna gainer är utan tvekan till för dig som vill gå upp i vikt och muskelmassa snabbare än snabbt.
Vårt betyg: 4.5 Stars (4.5 / 5)

Mutant MassMutant Mass är en Gainer som det snackas mycket om just nu. Det beror troligtvis på grund av den stora mängd kalorier varje portion innehåller. Man har fördelat mängden kolhydrater och protein 3:1, vilket ger oss ca 52 gram protein, 182 gram kolhydrater samt 14 gram fetter per portion.
Vårt betyg: 4.5 Stars (4.5 / 5)

Pro MassPro Mass från Pro Nutrition är en speciell gainer där varje portion enbart innehåller 11 gram protein och 60 gram kolhydrater. Man har dock tillsatt vitaminer, mineraler och extra l-glutamin. Smakar gott och ska inte vara lika mättande som andra konkurrerande produkter.
Finns i smakerna: Choklad och Jordgubbe
Vårt betyg: 4.5 Stars (4.5 / 5)

Gainer ExplosionGainer Explosion är tillverkat av det Svenska företaget Dalblads och håller mycket hög kvalité. I denna Gainer får du i dig ca 259 kalorier och 20 gram protein per dosering. Gainer Explosion är också lättblandat och klumpar sig sällan.
Finns i smakerna: Vanilj, Choklad & Jordgubbe
Vårt betyg: 4 Stars (4 / 5)

Bästa gainern för tjejer

Fitness RecoveryFitness Recovery är utformad för tjejer som tränar aktivt. Du får i dig ca 28 gram protein och 28 gram kolhydrater för varje portion du doserar. Man har även adderat vitaminer och mineraler, bland annat krom som bidrar till en normal blodsockernivå. Tränar du aktivt och vill återhämta dig på bästa möjliga sätt är detta tillskott någonting för dig.
Finns i smakerna: jordgubbe och choklad.
Vårt betyg: 5 Stars (5 / 5)