Serious Mass

Serious Mass

Serious Mass för seriös viktuppgång

Med Serious Mass så får man med varje portion pulver en god pulverdryck med mer än 1250 kalorier. Det här är massivt och det är viktigt att beakta att man även får 50g protein som kommer från whey koncentrat, calcium casein koncentrat och egg albumen. Det här är en gainer som är byggd för att ge den energi som krävs då man vill ta sig igenom pass som verkligen ger något. Dessutom så är Serious Mass perfekt för återhämtning efter träningspasset.

Många menar att man ska vara noga med att inte hoppa över vanliga måltider för att se snabb effekt av Serious Mass, men om man nu skulle välja att byta ut något mål så är det bra att veta att man med denna gainer även får mineraler och vitaminer så att man inte riskerar någon näringsbrist.

Goda smaker

Serious Mass är tillverkat av optimumnutrition och finns i smakerna choklad, jordgubbe, vanilj och banan och är mycket enkel att tillreda. Du tar 2 skopor (använd skopan som kommer med påsen) och så blandar du detta med 7dl vatten eller mjölk. Den finns också som Gainerbars Man kan ta 1-2 portioner om dagen beroende på behov. Smaken på denna gainer är god och det är en fördel som många som använder sig av pulvret nämner. Det är klart att det blir roligare att använda sig av proteinpulver då det är gott så det här är ingen liten sak. Viktigast är dock att man får fina och snabba resultat då man vill öka vikt och muskelmassa på ett hälsosamt och enkelt vis.

Man kan alltid hålla på och orda om att en viss gainer är så bra för att den innehåller en massa näringsämnen och även gott om kreatin. Men det som alla som är i seriöst behov av en gainer som hjälper till med att öka muskelmassa och vikt vill veta är om produkten verkligen fungerar. De som har testat Serious Mass har mycket gott att säga om detta proteinpulver och det är inte svårt att förstå varför. Det här är verkligen en kvalitetsprodukt som ger otroligt gott om kalorier och som därmed ger snabb effekt för den som använder den på rätt sätt.