Iron Mass Gainer

Att Arnold Schwarzenegger står bakom en riktigt bra gainer känns rätt naturligt. När det gäller träning och muskelbygge så får man allt säga att han är en man som lever som han lär. Arnolds Iron Mass har blivit mycket populär som en gainer som gör det möjligt att snabbt gå upp i vikt genom att bygga muskelmassa. Om du tränar hårt och vill bygga din kropp så kan Iron Mass vara helt rätt val för att få ut mer av det hårda arbetet.

Iron-Mass-Gainer

Innehållet i Iron Mass

Man kan säga att Iron Mass har fem huvudsakliga ingredienser och dessa är biffprotein, komplexa kolhydrater, BCAA, kreatin och MCT fett. Man kan välja mellan smakerna choklad, vanilj och banan, och det är lätt att blanda ihop denna gainer med mjölk eller med vatten. Det rekommenderas att man tar Iron Mass 1 till 3 gånger per dag men det här är förstås en individuell sak och något som styrs av hur mycket man tränar. Det är proteinet som står i fokus och 100 g gainer ger 42 g protein.

Användningsområden

Iron Mass bör framförallt användas av dig som är ute efter mer styrka och ett effektivt sätt att få ut mer av träningen på. Det här är en gainer som kan vara god hjälp då man vill öka i vikt och bygga muskler. Kreatinet som ingår har en prestationshöjande effekt som också är viktig då man behöver orka lite mer för att ta sig till nästa nivå. Den som tränar målinriktat kan ha stor glädje av Iron Mass som en gainer som faktiskt ger något. Det är inte bara kroppsbyggare som bör testa denna gainerprodukt. Om du tränar mycket och vill ha en slimmad muskelmassa så är Iron Mass ett bra val som är lätt att få i sig som ett mellanmål eller direkt efter träning.

Vad säger användare?

Iron Mass har fått fina recensioner och många är nöjda med hur lätt det är att blanda pulvret och att man därmed inte måste tillsätta så mycket vatten eller mjölk. Det är dessutom många som är väldigt nöjda med ingredienserna och den höga kvalitet som denna gainer erbjuder. Smaken kan man ju inte alltid komma överens om, men både vanilj- och chokladvarianten har fått lovord av de som använder sig av denna gainerprodukt.