gigant pro mass recension

Gigant Pro Mass

gigant pro mass recensionDen som är ute efter en effektiv gainer som har fått lovord från många användare bör inte missa Gigant Pro Mass som erbjuder en effektiv kombination av protein och kolhydrater. Den här gainern är först och främst till för den som vill bygga muskler, men sammansättningen är framtagen med tanke på ett högt näringsinnehåll och det gör det möjligt att använda den som ett smart mellanmål oavsett om detta följs av intensiv träning eller inte. Tanken med Gigant Pro Mass är att man fokuserar på muskelmassan och minskar fettet. Pulvret är lätt att hantera och att blanda med vatten eller med mjölk.

Vad består Gigant Pro Mass av?

Det här är en gainer med mycket protein och det rör sig om vassleprotein. Dessutom så får man kolhydrater med en struktur som gör att kroppen snabbt kan ta upp dem. Med proteinet så kan man hjälpa till med kroppens muskelbygge, och Gigant Pro Mass erbjuder en sammansättning av aminosyror som kan anses vara näst intill perfekt. Kolhydraterna i Gigant Pro Mass är glukospolymerer och kristallint dextros som även dessa hjälper musklerna med energi. Det här är ämnen som påverkar din prestationsförmåga till det bättre.

Förutom protein och kolhydrater så innehåller denna gainer viktiga mineraler och vitaminer samt BCAA, I-glutamin, kreatin och taurin för en extra kick.

Användningsområden

Den som tränar med målet om att bygga muskler bör använda en bra gainer som Pro Mass innan träningen. Gigant Pro Mass har den fördelen att den dels hjälper till med att öka prestationsförmåga och att den dels är med och ger en bättre återhämtning efter avslutat träningspass. Förutom att använda gainern i samband med tuffa träningspass så kan den komma väl till pass då man behöver ett riktigt energirikt mellanmål. Det här kan vara av intresse för den som har ett mycket aktivt liv och som inte alltid hinner med att förbereda energirika och näringsriktiga måltider.

Vad säger användare av Gigant Pro Mass?

De som använder sig av Gigant Pro Mass är till största del mycket nöjda med denna gainer. Många ser snabbt effekten med ökad muskelmassa men här är det förstås viktigt att förstå att den här typen av kommentarer kommer från folk som verkligen tränar seriöst. Den som har känslig mage kan uppleva att Gigant Pro Mass irriterar en aning men det här är inte fallet hos de allra flesta. Ett tips som en del användare ger är att lösa upp pulvret med chokladsmak eller jordgubbssmak i vatten, hellre än i mjölk, för en bättre konsistens.

Köp Gigant Pro Mass till bäst pris här