Gainer Explosion

Vad består Gainer Explosion av?

I Gainer Explosion så kombineras viktiga ingredienser som vassleprotein, fruktos, skummjölkspulver, vitaminer D, E, B, B 12 och K samt andra viktiga ämnen som natrium, zink, mangan, selen, krom och kalium. Smakerna choklad, mint choklad, jordgubbe, vanilj och banan choklad framställs med hjälp av helt naturliga smakämnen. Kolhydraterna i Gainer Explosion är framtagna för att binda minimalt med vätska i tarmen så att kroppen snabbt kan tillgodogöra sig dessa för lagring i muskler. Vassleproteinet tas också upp snabbt och bidrar därför till välmående muskelmassa.

Vilka tillverkar Gainer Explosion?

Gainer Explosion

Företaget Dalblads (Swebar) som också tillverkar gainerbars, är en del av den nordiska koncernen Midsona. De verkar för att ta fram produkter som främjar människors hälsa, och det är Dalblads som står bakom den populära allround gainern Gainer Explosion. Det som är så fint med denna gainer är att den passar för flera användningsområden. Oavsett om man jobbar med att utöka muskelmassa eller försöker gå ner i vikt med hjälp av konditionsträning som cykling och simning så kan Explosion vara en stor hjälp på vägen. Det här är ett pulver som man lätt blandar med valfri vätska och som man kan ta direkt efter avslutad träning.

Sammansättningen av vassleprotein, kolhydrater och viktiga vitaminer gör denna gainer till ett bra val för den som vill få ut mer av sin träning och dessutom uppleva mer energi i ett aktivt liv.

Användningsområden

Om du är ute efter ett gainer pulver som kan hjälpa dig att öka muskelmassa och samtidigt ge dig mer energi så kan gainer vara ett bra alternativ. Det brukar rekommenderas att man tar pulvret efter träning just för att det då är med och hjälper till med återhämtningen. Förutom ökad muskelmassa så kan den adderade energinivån vara av intresse för den som sportar intensivt. Om du tränar löpning, simning eller kanske kör spinning regelbundet så kan det här vara ett bra val av gainer för att få ut mer av träningen.

Vad säger användare av Gainer Explosion?

Det är många som är mycket nöjda med produkt och det är intressant att se att lovorden kommer från så många olika håll. Både män och kvinnor ser en fördel med ett pulver som erbjuder en så god smak och som har ett så brett användningsområde. Många rekommenderar chokladsmak som första val. Det finns till och med de som menar att den här gainern kan användas under en diet utan nämnvärd träning med riktigt fina resultat.